Om Olivers hund

                  Image of image

 OLIVERS KVALITETSFÒR TIL HUNDER


Olivers fòrvarianter til hund har følgende fordeler:

-          Komplett og avbalansert ernæring

-          Kvalitetsingredienser

-          Høyt kjøttinnhold: Kylling, lam eller fisk som første ingrediens i alle varianter.

-          Alle varianter inneholder FERSK kylling, lam eller fisk

-          Alle varianter er beskyttet vha. naturlige antioxidanter

-          Alle varianter inneholder Oliver`s Boosts:

 

o   Oliver`s OMEGA-3 BOOST: Fiskeolje

o   Oliver`s DIGESTION BOOST: FOS; MOS, Yucca

o   Oliver`s AURA BOOST: Planteekstrakter med naturlige biologiske antioxidanter

o   Oliver`s TRIPLE FIBERPLAN: Fiber fra erter, rødbeter og sikori.

o   Oliver`s FLEX-C: Glukosamin og chondroitinsulfat

 

-          Alle varianter er tilsatt L-carnitin for optimal fettforbrenning

-          Enkelte av variantene inneholder høykvalites allergivennlig vegetabilsk protein for optimal aminosyrebalanse.

-          Ingen kunstige fargestoffer, smaksstoffer og konserveringsmidler tilsatt.

 

Olivers livsstadie/livsstilprodukter til hund:

Start: Balansert ernæring til valper og drektige/diegivende tisper. Korrekt og avbalanser innhold av energi, protein, essensielle aminosyrer, kalsium og fosfor for mindre raser. Finnes som Classic og Grain free.

Large Breed Start: Balansert ernæring til valper av større raser. Korrekt og avbalansert innhold av energi, proteiner, essensielle aminosyrer, kalsium og fosfor for store raser. Finnes som Classic og Grain free.

Adult: Alle adult-variantene er avbalansert til friske, voksne hunder. Chicken og Lamb finnes både som Classic og Grain free. Lam er eneste animalske proteinkilde i Lamb Classic og Lamb Grain free og fisk er eneste animalske proteinkilde i Fish Grain free. Dette betyr at disse 2 produktene med fordel kan brukes av hunder som ikke tolererer andre animalske proteinkilder (allergi).

Senior: Classic og Grain free er avbalansert ernæring til friske og raske eldre hunder. Økt innhold av glukosamin, chondroitin og antioxidanter samt balansert mineralinnhold for å understøtte et godt helbred.

Weight control: Classic og Grain free er balansert ernæring til mindre aktive voksne og eldre hunder med tendens til å legge på seg. Nedsatt innhold av fett samt økt innhold av fiber, glukosamin, chondroitin og antioxidantvitaminer for å understøtte et godt helbred.

 

Active: Grain free er et fòr med høyere energi-innhold grunnet økt innhold av protein og fett. Anbefales til aktive hunder, drektige og diegivende tisper, kresne hunder samt undervektige hunder. Høy smaklikhet.